BLI MED I KLUBBEN!

Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Alle kan bli medlem i Mysen Tennisklubb. Klubben er i vekst og utvikling, og vi har plass til flere. Som medlem får du nasjonale og lokale medlemsfordeler og innlogging i Norges Tennisforbund.

Som medlem kan du abonnere med fordelaktige priser på booking av timer i rackethallen og i uteanlegget. Mysen Racketarena ligger vegg i vegg med Family Sportsclub i Mysen, som vi samarbeider med om abonnemneter og medlemskap. I tillegg gir dette muligheter til et tilpasset PT-styrkeprogram for racketsporter i regi av daglig leder Nina Kjoshagen og personlig trener Jens Kristian Skogmo.

Fyll ut innmeldingsskjema under. Velkommen i klubben!

SENIOR

MEDLEMSKAP i Mysen Tennisklubb
kr 800
pr. år
  • enkeltmedlemskap for alle over 19 år

HOVEDMEDLEM

FAMILIEMEDLEMSKAP
i Mysen Tennisklubb
kr 800
pr. år

  • tillegg pr. voksen i familien: kr 300,-
  • tillegg pr. barn/junior i familien: kr 100,-
FAMILIERABATT

JUNIOR

MEDLEMSKAP i Mysen Tennisklubb
kr 300
pr. år
  • enkeltmedlemskap for alle under 20 år

Fyll ut for å bli medlem

STØTT OSS MED GRASROTANDELEN!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spilleinnsats til den grasrotmottakeren du velger — uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i MYSEN TENNISKLUBB! 

Bli Grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS «Grasrotandelen 983768679» til 60000

           

KONTAKT

post@mysenrackethall.no
MYSEN RACKETARENA
Smedgata, 1850 Mysen
MANDAG TIL SØNDAG 06.00 — 24.00
Anlegget er åpent gjennom vårt bookingsystem og ved bruk av dørkode